Koeriersdiensten

Door onze ruime ervaring op de weg, bezorgen wij ook uw pakketje snel en met de juiste zorg.. Ook een (spoed)rit binnen de regio of een zakelijk sneltransport binnen Nederland bieden we aan tegen scherpe tarieven. Onze voertuigen zijn niet ouder dan een paar jaar en uitgerust met navigatiesysteem en een mobiele telefoon.

Station Taxi Oss levert koeriersdiensten op maat. Wij stemmen het vervoer af op uw zending. Van contractvoorstellen tot productafleveringen, wij bezorgen het voor u. Snel en betrouwbaar. Met één telefoontje plaatst u uw koeriersopdracht of vraag vrijblijvend naar een offerte.

Voor tarieven en mogelijkheden met betrekking tot onze koeriersdiensten belt u tijdens kantooruren 06-264 495 93 of stuur een bericht.

0 reacties op “KoeriersdienstenVoeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.