Vliegveld Taxi

Als u op vakantie gaat met het vliegtuig begint dat al voor uw eigen voordeur, als u gebruikt maakt van Station Taxi Oss. Met ons bent u ervan verzekerd, dat u uw vliegtuig haalt. U wordt geholpen met uw bagage en indien gewenst zorgt Station Taxi Oss ervoor dat u ook weer wordt opgehaald.

U betaalt een vaste prijs voor uw taxi en deze is voor u en uw medereizigers alleen. Er wordt dus niet gecombineerd met andere klanten.

LET OP ! Indien u ook van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven.

Bij de ophaalservice is een mobiel telefoonnummer en het vluchtnummer verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten. U dient zich, nadat u uw bagage heeft, naar het Meeting Point te begeven, alwaar de chauffeur op u staat te wachten en u naar de taxi begeleidt. I.v.m. parkeerproblemen op de luchthavens is het tevens mogelijk dat de chauffeur bij zijn taxi wacht en telefonisch met u afspreekt waar en wanneer u elkaar treft. Het vluchtnummer hebben wij nodig om de verwachte landingstijd in de gaten te houden. Wij houden voor de ritplanning rekening met 30 à 45 minuten tijd voor het uitstappen en de bagage ophalen. Mocht u uitsluitend handbagage hebben dan verzoeken wij u om dit bij uw reservering aan te geven, wij zorgen er dan voor dat uw taxi eerder klaar staat.

0 reacties op “Vliegveld TaxiVoeg die van jou toe →

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.